| Recepty doma | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Pletení | Email šablony | Formuláře na PC | Domácí účto | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | DWN.cz | FormOffice | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Srnčí medajlonky ( zvěřina)


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:18.3.2014

Ingredience:

mléko
sůl, pepř
divočina,
koření směs na roštěnky
sojovka
worchestr
olej
cibule
hl.mouka
hořčice

Popis:

maso naložit na 24 hod.do mléka s trochou vody.
opláchnout.osušit naklepat rukou,naložíme na 12 hodin osolené opepřené divočinou a směsí na roštěnky posypané plátky ještě pokapat každý worcestrem a sojovkou proložit plátky cibule zalít olejem.
Nakrájenou celou cibuli osmažit na oleji. Přiložit maso a zalít trochou vody. Mouku rozmíchat ve vodě a zalít medajlonky. Povařit. Dochutit hořčice,sůl,sojovka
Podáváme s bramboráčky.


Jít na recept Srnčí medajlonky ( zvěřina) >>