|
| Recepty doma | EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie | Pletení | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Email šablony | Snadné hubnutí | DWN.cz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | MojeUnikovka.cz | Domácí účto |
|
| ||||||||
|
Srbské ražniči | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: vepřová kýta 2000g | ||||||||
|
Popis: Z kuchařsky opracované kýty nakrájíme pře vlákno 4 stejné menší kousky (plátky). Mírně je naklepeme a napícháme s plátky cibule a slaniny na jehle, nebo špejle. Osolíme, opepříme, rychleji opečeme na tuku a vyjmeme. Do vypeku přidáme lečo a krátce povaříme. Ražniči podlijeme výpekem s lečem a ihned expedujeme. |