| EET Účtenky | Email šablony | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | DWN.cz | Pletení | Snadné hubnutí | Omalovánky | FormOffice | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Rybář | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Srbské ražniči


Doba přípravy:
Počet porcí:20
Autor:
Přidáno/změněno:9.9.2014

Ingredience:

vepřová kýta 2000g
cibule 800g
slanina 200g
sůl 40g
pepř mletý 2g
tuk 200g
lečo sterilované 400g

Popis:

Z kuchařsky opracované kýty nakrájíme pře vlákno 4 stejné menší kousky (plátky). Mírně je naklepeme a napícháme s plátky cibule a slaniny na jehle, nebo špejle. Osolíme, opepříme, rychleji opečeme na tuku a vyjmeme. Do vypeku přidáme lečo a krátce povaříme. Ražniči podlijeme výpekem s lečem a ihned expedujeme.


Jít na recept Srbské ražniči >>