|
| EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | MojeUnikovka.cz | Snadné hubnutí | FormOffice | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Hromadné emaily | Omalovánky | Formuláře na PC | Pletení | Recepty doma | Email šablony | Domácí účto |
|
| ||||||||
|
Srbská musaka | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 250g mletého hovězího masa z býčka | ||||||||
|
Popis: Brambory uvařte ve slupce, oloupejte a nakrájejte na kolečka cca 7,5mm. Na zpěněné cibulce poduste mleté maso a dobře ho zamíchejte. Přidejte sůl a pepř. Rozmíchejte vajíčka, zakysanou smetanu a mléko. Skleněnou nádobu na pečení namažte olejem, poskládejte půlku brambor, pak přidejte maso a na konec druhou půlku brambor. Všechno zalijte zahřátým olejem a směskou zakysané smetany, vajíček a mléka. Pečte na mírný teplotě cca 45 minut. |