|
| Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz | FormOffice | Email šablony | Omalovánky | Domácí účto | Recepty doma | Pletení | MojeUnikovka.cz | EET Účtenky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
|
Srbská musaka | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 250g mletého hovězího masa z býčka | ||||||||
|
Popis: Brambory uvařte ve slupce, oloupejte a nakrájejte na kolečka cca 7,5mm. Na zpěněné cibulce poduste mleté maso a dobře ho zamíchejte. Přidejte sůl a pepř. Rozmíchejte vajíčka, zakysanou smetanu a mléko. Skleněnou nádobu na pečení namažte olejem, poskládejte půlku brambor, pak přidejte maso a na konec druhou půlku brambor. Všechno zalijte zahřátým olejem a směskou zakysané smetany, vajíček a mléka. Pečte na mírný teplotě cca 45 minut. |