| Domácí účto | Pletení | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Recepty doma | EET Účtenky | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Email šablony | FormOffice | Rybář | DWN.cz | Omalovánky | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Špenátový salát


Doba přípravy:00:35
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:19.6.2009

Ingredience:

1/2 francouzké bagety
45.ml oliv.oleje
1 stroužek česneku
2.vejce
500g čerstvého špenátu
250g prorostlích plátku slaniny
75.ml.červeného vinného octa

Popis:

troubu zahřejeme na 200 stupnu
Bagetu nakrájíme na tenké plátky, potřeme oliv.olejem a po obou stranách opečeme.
Oloupeme česnek rozřízneme na půl a potřeme jím opečenou Bagetu.
Vejce uvaříme na tvrdo,oloupeme.Oddělíme žloutky od bílku.Bílky nakrájíme na kostičky,žloutky propasírujeme.Omyté a osušené listky špenátu dáme do mísy.Slaninu nakrájíme na proužky,na pánvi osmažíme do křupava.S vypečeným tukem přidáme ke špenátu.Do pánve nalijeme ocet a 1.minutu vaříme.Přilijeme do mísy.
Salát dobře promíchamé.

Všem Přeji dobrou chut.


Jít na recept Špenátový salát >>