| DWN.cz | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Email šablony | EET Účtenky | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Rybář | Pletení | Domácí účto | Počítej Kalorie | Omalovánky |
|
| ||||||||
Špenátové canneloni | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 250g cestovín canneloni | ||||||||
Popis: Čerstvý špenát si opečieme na rozotretom cesnaku a oleji do ktorého pridáme ricottu, soľ, muškát a vajcia. Všetko to spolu zmiešame. Hotovú zmes plníme do cannollon lyžičkou alebo vrecúškom. Na dno zapekacej misy si dáme trochu bešamelu, na ňu vedľa seba naukladáme naplnené cannolloni a prelejeme zvyškom bešamelu. Posypeme parmezánom a pečieme 40-45 min. v rúre. Ozdobíme čerstvými bylinkami a ihneď podávame. Bešamel: Na rozpustené maslo si nasypeme muku a opražíme, pridáme soľ, muškát a zalejeme mliekom. Varíme do zhustnutia. |