| Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Rybář | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Pletení | Hromadné emaily | Email šablony | FormOffice | Domácí účto | DWN.cz | Omalovánky | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Španělský ptáček po šumavsku


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:24.10.2013

Ingredience:

6 plátků vepřového masa
3 vejce
anglická slanina
šunka
kyselé okurky
cibule
sůl,pepř
sladká paprika
mouka na zahuštění

Popis:

maso naklepeme,osolíme, opepříme posypeme paprikou, vejce usmažíme do polotuha a rozetřeme na plátky masa. pak pokládáme slaninu, okurku a šunku. vše zatočíme do ruličky a zavážeme nití. potom osmažíme ze všech stran. na zbylém oleji osmahneme cibulku, vložíme zpět ptáčky a podlijeme vývarem. dusíme do měkka, pak ptáčky vyndáme a omáčku zahustíme moukou. můžeme dochutit podravkou, worcestrem nebo sójovou omáčkou.


Jít na recept Španělský ptáček po šumavsku >>