| Rybář | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Pletení | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Domácí účto | Počítej Kalorie | FormOffice | DWN.cz | Recepty doma | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Email šablony |
|
| ||||||||
Soudky plněné hříbkami | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 12 rovnako veľkých okrúhlych zemiakov | ||||||||
Popis: Zemiaky ošupeme, na každom odkrojíme vrch aj spodok - vydlabeme vnútro, tak, aby ostali 1cm steny. Vydlabané vnútra zemiakov uvaríme v slanej vode a pretlačíme. Na oleji opražíme cibuľu a huby a ešte podusíme. K pretlačeným zemiakom pridáme huby, vajce a koreniny. Premiešame. Zemiaky naplníme zmesou, poukladáme na vymastený plech a zakryjeme alobalom. Dáme do vyhriatej rúry na 30 - 35minút. Prajem dobrú chuť. |