| Zbrojní průkaz | Omalovánky | DWN.cz | EET Účtenky | Email šablony | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Rybář | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | FormOffice | Recepty doma | Pletení | Formuláře na PC | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Směs pod maso


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:2.6.2016

Ingredience:

1 kg zelených paprik
1 kg zelených rajčat
půl kg cibule
10 dkg cukru krupice
2 dcl oleje
2 dcl octa
3/4 sáčku deka
6 ks feferonek

Popis:

Vše pomlít a dát do hrnce.
Vodu scedít a 5 minut vařit.
V případě směsi na uzeniny a topínky přidát půl kila
Salámu ( godhaj) také pomlít a vše zamíchat a znovu 5 minut vařít.
Sterilizace: 10 – 15 minut vařít ve 80 stupni celsia.
Ps: podle chuti možno přidát víc feferonek.


Jít na recept Směs pod maso >>