| EET Účtenky | Snadné hubnutí | Pletení | Email šablony | FormOffice | MojeUnikovka.cz | Formuláře na PC | Recepty doma | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Omalovánky | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Smažený řízek z divočiny


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:29.9.2015

Ingredience:

1kg zvěřiny na řízky
0,2 l červeného vína
francouzká hořčice 2 lžíce
jalovec
pepř
tymián
sůl podle potřeby olej asi 1 lžíci
hladká mouka
vejce
strouhanka na obalení

Popis:

Zvěřinu si nakrájíme na řízky.Víno a ostatní přísady se smíchají dohromady a maso se do marinády naloží. Řízky se nechají proležet, může to být několik hodin, nebo do druhého dne.
Řízky obalíme v trojobale a usmažíme.


Jít na recept Smažený řízek z divočiny >>