| Rybář | Omalovánky | EET Účtenky | FormOffice | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | DWN.cz | Pletení | Domácí účto | Email šablony |
|
| ||||||||
Slovenská kapustnice se švestkami | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: bílé kysané zelí | ||||||||
Popis: Rozpustít sádlo a na něm zpěnít do zlatova najemno krájenou cibuli, přitom vaříme uzené a klobásu ve vodě, na cibuli nasypeme papriku sladkou a zahustíme moukou jíška. Zalejeme vodou z masa a doplníme na cca. 2 litry, vložíme, zelí, brambory, pepř, sůl, bobkový list, pálivou papriku a vaříme cca. 30 minut, potom před koncem vložíme nakrájené maso a dovaříme. Ochutíme octem a smetanou. Super je přidat asi 5 až 8 sušených švestek. Smetana a švestky nejsou podmínkou. |