| Rybář | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Recepty doma | Email šablony | Počítej Kalorie | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Pletení | Omalovánky | Formuláře na PC | FormOffice | Domácí účto |
|
| ||||||||
Slovenská kapustnice se švestkami | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: bílé kysané zelí | ||||||||
Popis: Rozpustít sádlo a na něm zpěnít do zlatova najemno krájenou cibuli, přitom vaříme uzené a klobásu ve vodě, na cibuli nasypeme papriku sladkou a zahustíme moukou jíška. Zalejeme vodou z masa a doplníme na cca. 2 litry, vložíme, zelí, brambory, pepř, sůl, bobkový list, pálivou papriku a vaříme cca. 30 minut, potom před koncem vložíme nakrájené maso a dovaříme. Ochutíme octem a smetanou. Super je přidat asi 5 až 8 sušených švestek. Smetana a švestky nejsou podmínkou. |