| Omalovánky | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Rybář | Recepty doma | Email šablony | Formuláře na PC | DWN.cz | Snadné hubnutí | Domácí účto | EET Účtenky | FormOffice | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Sladkokyselý nálev do okurek


Doba přípravy:20:00
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:31.10.2017

Ingredience:

kopr
mrkev
cibule
česnek
okurky
1 polévková lžíce cukru
1 kávová lžička soli
4 černé pepře
2 nové koření
pár zrnek hořčičného semínka
2 sachariny nebo spolariny
1 dcl octu

Popis:

Na dno sklenice dáme kopr, mrkev, cibuli, česnek. Sklenici doplníme očištěnými, řádně omytými okurkami. Pak do každé sklednice nasypeme cukr, sůl, pepř, nové koření, hořčičné semínko, sacharinu a nalijeme ocet (vše dle rozpisu množství viz. výše).

Dolijeme vodou a po zavíčkování necháme sterilovat po dobu 20 minut při teplotě 80°C.

Výhoda spočívá v tom, že není nutné zvlášť chystat nálev, který většinou není možné vypočítat přesně.


Jít na recept Sladkokyselý nálev do okurek >>