| Omalovánky | EET Účtenky | Rybář | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře na PC | FormOffice | Recepty doma | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Pletení | DWN.cz | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Selský špíz s bramboráčky


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:19.10.2014

Ingredience:

Špíz:
200 g vepřové kýty;
200 g anglické slaniny;
200 g ostré suché klobásy;
cibule;
sůl; grilovací koření;
olej
Bramboráčky:
350 g oloupaných brambor;
80 g hladké mouky;
40 ml mléka;
1 vejce;
olej na smažení;
sůl; majoránka; pepř

Popis:

Maso, slaninu, klobásu a cibuli nakrájíme na stejně velké kousky. Napichujeme na grilovací jehly a celé obalíme ve směsi koření.
Nastrouhané brambory promícháme s vajíčkem, moukou, mlékem, česnekem a kořením. Tvoříme placičky, které smažíme v rozpáleném oleji.


Jít na recept Selský špíz s bramboráčky >>