| Rybář | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Recepty doma | Hromadné emaily | Domácí účto | Pletení | FormOffice | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | DWN.cz | Formuláře na PC | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Sedmihradské zelí | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500g kys.zelí | ||||||||
Popis: Drobně nakrájené zelí,nepatrně přisolené dusíme téměř do měkka na 20g sádla.Spařenou rýži dusíme do měkka zalitou 1,5dcl vývaru.Do ohnivzdorné misky vymaštěné sádlem klademe ve vrstvách zelí,plátky vajec,proužky slaniny,kolečka klobásy(vařené),na menší kousky nakrájené, na cibuli a paprice podušené maso,rýži. Každou vrstvu pokapeme smetanou.poslední vrstva je zelí. Zalijeme zbylou smetanou a zapečeme ve středně vyhřáté troubě do 20min. |