| Zbrojní průkaz | Pletení | FormOffice | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Hromadné emaily | Rybář | Formuláře na PC | Recepty doma | Počítej Kalorie | Omalovánky | Domácí účto | Email šablony | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Šamorinský rožeň


Doba přípravy:04:00
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:12.9.2017

Ingredience:

1 kg vepřového bučku
150 g anglické slaniny
200 g kabanosu
3 cibule
3 středně velke brambory
2 zelene papriky
sul, pepř
olej

Popis:

Bůček zbavený kostí nakrajime na stejné pládky .Stejně nakrajime anglickou slaninu, kabanos , cibuli, olupané brambory a papriku . Nakrajený bůček a ostatní suroviny napichame na ocelové jehly, osolime , opepříme , potřeme olejem a nechame v chladu 2-3 hodiny
odležet . Odležené se dobře opečou , zastřiknou se trochou vody a kradce podusí . Mohou se také připravovat v alobalu.


Jít na recept Šamorinský rožeň >>