| Pletení | Recepty doma | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Omalovánky | Email šablony | Rybář | FormOffice | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Domácí účto | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Salašnické plněné zelí


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:18.3.2016

Ingredience:

1 hlávka zelí
400 g vepřového plecka
200 g cibule
2 vejce
2 stroužky česneku
100 g oleje
100 g uzené slaniny
200 g brambor
400 g upečeného beraního nebo jehněčího masa
200 g klobásy
sůl, pepř
černý chléb

Popis:

Zelné listy spaříme osolenou vodou, vychladíme a hrubší části odkrojíme. Plníme je náplní, kterou připravíme z posekaného vepřového masa smíchaného s nakrájenou cibulí, vejcemi, solí a kořením.
Náplň rozdělíme na osm částí, položíme na listy a zabalíme. Na pekáč dáme olej, slaninu, cibuli a přidáme zbytek nakrájeného zelí, které podusíme. Na ni pokládáme plněné listy, posypeme je na nudličky pokrájenými bramborami, osolíme pečeme v troubě do měkka.


Jít na recept Salašnické plněné zelí >>