| Zbrojní průkaz | Rybář | Omalovánky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | FormOffice | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Email šablony | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Pletení | Recepty doma | DWN.cz |
|
| ||||||||
Rýžové květákové opečenky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 200 g rýže Natural | ||||||||
Popis: Rýži Natural přebereme, namočíme nejméně na 2 hodiny do studené vody a pak vaříme do měka. Květák uvaříme v osolené vodě hodně do měkka, necháme okapat a v míse jej rozmačkáme vidličkou. Přidáme prochladlou rýži, sekanou petrželovou nať, vejce a dochutíme solí. Promícháme, necháme chvíli stát a pak tvoříme lžicí na rozpáleném oleji hromádky, které pečeme z obou stran do zlatova. Opečenky podáváme s vařeným bramborem a salátem z čerstvé zeleniny. |