| Formuláře na PC | DWN.cz | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Pletení | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Hromadné emaily | FormOffice | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Recepty doma | Domácí účto | Omalovánky | Rybář |
|
| ||||||||
Rytířská vepřová kýta | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 6 řízků z kýty | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny přísady a důkladně promícháme. Do marinády vložíme řízky a necháme v chladu odležet nejméně 24 hodin. (Čím déle je maso naloženo tím je křehčí.) Naložené maso osmahneme na tuku asi 2-3 minuty z každé strany. Podáváme s topinkou nebo brambory doplněné volským okem a zeleninovou oblohou |