| Email šablony | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Rybář | DWN.cz | Recepty doma | Pletení | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Omalovánky | Domácí účto | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | FormOffice |
|
| ||||||||
Rytířská vepřová kýta | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 6 řízků z kýty | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny přísady a důkladně promícháme. Do marinády vložíme řízky a necháme v chladu odležet nejméně 24 hodin. (Čím déle je maso naloženo tím je křehčí.) Naložené maso osmahneme na tuku asi 2-3 minuty z každé strany. Podáváme s topinkou nebo brambory doplněné volským okem a zeleninovou oblohou |