|
| FormOffice | Domácí účto | Recepty doma | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Pletení | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | MojeUnikovka.cz | Omalovánky | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Email šablony | EET Účtenky |
|
| ||||||||
|
Rytířská vepřová kýta | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 6 řízků z kýty | ||||||||
|
Popis: Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny přísady a důkladně promícháme. Do marinády vložíme řízky a necháme v chladu odležet nejméně 24 hodin. (Čím déle je maso naloženo tím je křehčí.) Naložené maso osmahneme na tuku asi 2-3 minuty z každé strany. Podáváme s topinkou nebo brambory doplněné volským okem a zeleninovou oblohou |