| Email šablony | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Rybář | DWN.cz | Recepty doma | Pletení | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Omalovánky | Domácí účto | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rytířská vepřová kýta


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:12.4.2016

Ingredience:

6 řízků z kýty
1 lžička soli
1 lžička pepře
1 lžička solamylu
1 lžička worchestrové omáčky
2 stroužky česneku
1/2 lžičky majoránky
1/2 lžičky pálivé papriky
1/2 lžičky sladké papriky
2 vejce
3 lžičky kečupu
4 lžičky oleje

Popis:

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny přísady a důkladně promícháme. Do marinády vložíme řízky a necháme v chladu odležet nejméně 24 hodin. (Čím déle je maso naloženo tím je křehčí.) Naložené maso osmahneme na tuku asi 2-3 minuty z každé strany. Podáváme s topinkou nebo brambory doplněné volským okem a zeleninovou oblohou


Jít na recept Rytířská vepřová kýta >>