| Počítej Kalorie | Domácí účto | Recepty doma | Pletení | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Email šablony | Rybář | EET Účtenky | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Rybízový věnec | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 vejce | ||||||||
Popis: Elektrickým slehacem uslehame tuk, cukr a vanilkový cukr do peny, pridáme 4 zloutky a 2 bílky (ze zbylých dvou bílku udeláme sníh). Primícháme mouku s kypricím práskem a solamylem. Lehce vmícháme sníh z bílku a nakonec omytý rybíz. Testo dáme do máslem vymazané a moukou vysypané formy vence o prumeru asi 22 cm a peceme pri 175 stupních asi 1,5 hodiny. Po vychladnutí polijeme citronovou polevou. |