| Rybář | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | FormOffice | Domácí účto | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Recepty doma | DWN.cz | Email šablony | Pletení | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Rybí tlačenka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kapr (štika, candát, okoun) | ||||||||
Popis: Rybu očistíme, vykostíme, nakrájíme na 3x3cm kostky. Vložíme do mírně osolené vroucí vody a asi 3 min. povaříme. Na deset minut odstavíme, maso vyjmeme a necháme vychladnout.Vepřové kůže očistíme, povaříme 10 minut, přeložíme je do čisté vody a vaříme do poloměkka. Vývar slijeme a ponecháme stranou. Kůže pomeleme na masovém mlýnku. Do mísy dáme rybí maso, přidáme jemně nakrájenou cibuli, rozemleté kůže, koření a část vývaru z kůží. Kompaktní směs nalijeme do střev na tlačenku, zavážeme a 40 minut povaříme. po uvaření propíchneme, abychom obsah zbavili vzduchu. Je to zdravé a opravdu papúúúúú. |