| Recepty doma | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Rybář | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Domácí účto | Omalovánky | DWN.cz | Email šablony | EET Účtenky | Pletení | FormOffice | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Rybí salát z cejnů | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 5-8 cejnů | ||||||||
Popis: Ryby očistíme a zbavíme pátěře a ploutviček , naporcujeme na filety.Do hrnce dáme 2L vody přidáme 1 deko ,3 pol.lžíce cukru-krystalický , půl litru octa a povaříme 5 minut.Do kamenného hrnce dáme filety z ryb a zalejeme studeným lákem a necháme aspoň 3 dny uležet v chladu.Pak ryby vyjmeme z hrnce a očistíme od velkých kostí a kůže po té nakrájíme na kostky.Do mísy dáme nakrájené ryby,na drobno nakrájenou cibul,scezený hrášek od láku a kunjovanku , kterou scedíme a lák si ponecháme zvlášť na pozdější dolití do salátu dle potřeby-po nejvíce není potřeba.Pak vše z lechka promícháme a necháme 1 den ještě uležet v lednici. |