| FormOffice | Počítej Kalorie | Omalovánky | Recepty doma | DWN.cz | Hromadné emaily | Pletení | Formuláře na PC | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Rybář | Formuláře ZDARMA | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí ptáčci


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:27.11.2009

Ingredience:

4 velké filety tresky
1 špekáček
4 plátky anglické slaniny
1 menší cibule
1 větší kyselou okurku
1 lžičku hořčice
olej
pepř
sůl

Popis:

Filety osolíme a opepříme, po jedné straně potřeme hořčicí, položíme na ně plátek slaniny, čtvrtku špekáčku, čtvrtku vejce, čtvrtku okurky, vše pevně zavineme a prudce osmahneme na oleji. Pak přidáme nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, podlijeme trochou vody a dusíme půl hodiny do měkka. Šťávy má být minimální. Podáváme s rýží.


Jít na recept Rybí ptáčci >>