| Domácí účto | Rybář | Recepty doma | Formuláře na PC | FormOffice | Omalovánky | Hromadné emaily | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Email šablony | Pletení | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Rybí ptáčci | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 velké filety tresky | ||||||||
Popis: Filety osolíme a opepříme, po jedné straně potřeme hořčicí, položíme na ně plátek slaniny, čtvrtku špekáčku, čtvrtku vejce, čtvrtku okurky, vše pevně zavineme a prudce osmahneme na oleji. Pak přidáme nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, podlijeme trochou vody a dusíme půl hodiny do měkka. Šťávy má být minimální. Podáváme s rýží. |