| Recepty doma | Hromadné emaily | Rybář | Email šablony | FormOffice | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Pletení | DWN.cz | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí krém z krevet


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:18.9.2013

Ingredience:

máslo
cibule
provensálské koření
karotka
hl. mouka
mořská ryba
cukr
bílý pepř
trochu sherry
krevety
kečup
drcený kopr

Popis:

Cibulku najemno nakrájíme, lehce orestujeme. Pozor, nenecháme zhnědnout!
Nasypeme nastrouhanou karotku, zamícháme a přiklopíme. Necháme dusit. Přidáme provensálské koření, vložíme mořskou rybu a zalijeme asi 1 litrem vařící vody. Asi 15 minut povaříme a rybu vykostíme do prázdné misky.
Polévku rozmixujem , přidáme kečup, kostku polévkového koření (bujon). Do smetany dáme dvě lžičky hladké mouky a za stálého míchání přilejeme do polévky. Necháme 10 minut povařit.
Do hotové polévky vložíme obranou rybu, krevety, trochu cukru, troch sherry, pepř bílý a nakonec drcený kopr. Zamícháme a podáváme.
Dobrou chuť !


Jít na recept Rybí krém z krevet >>