| EET Účtenky | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Email ablony | Rybář | Snadné hubnutí | DWN.cz | FormOffice | Domácí účto | Pletení | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Rybí koláč | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g mrkvy | ||||||||
Popis: Filety nakrájame na asi centimetrové pásiky a uloíme do zapekacej misy vymastenej olivovým olejom. Na ryby poukladáme penát. Nakrájanú mrkvu a cibužu podusíme do polomäkka, pridáme smotanu, nastrúhaný syr, horčicu a citrónovú avu. Horúcou omáčkou zalejeme rybu a na vrch rozloíme uvarené roztlačené zemiaky. Pečieme pri teplote 200 °C asi 40 minút. Podávame s prehriatou konzervovanou fazužou. |