| Formuláře na PC | Hromadné emaily | FormOffice | Pletení | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Domácí účto | EET Účtenky | Omalovánky | Snadné hubnutí | Recepty doma | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Rybář |
|
| ||||||||
Rybí filety v listovém župánku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 ks listového těsta | ||||||||
Popis: Rybí filé osolíme, potřeme sardelovou pastou a zabalíme do špenátových listů. Lososa ochutíme bylinkovým pestem. Položíme na listové těsto, ze kterého vytvoříme závin. Potřeme vajíčkem a pečeme asi 20 minut při 190-200 °C. Z kořenové zeleniny, cukety a pórku nakrájíme hranolky, které podle druhu a tvrdosti zeleniny spaříme v horké vodě. Potom zeleninu z chladíme, orestujeme na másle a ochutíme bylinkovým pestem. Ze žloutků, másla a vína připravíme ve vodní lázni holandskou omáčku. |