| Zbrojní průkaz | Rybář | FormOffice | Počítej Kalorie | Recepty doma | Email šablony | Pletení | Formuláře na PC | DWN.cz | Snadné hubnutí | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Domácí účto | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Rybí filé v kari omáčce | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 750 g rybího filé | ||||||||
Popis: Kousky ryby nakrájíme na větší kostky a pořádné pokapeme citronem. Pórek nakrájíme na tenčí kolečka. Zahřejeme tuk, pórek v něm podusíme a vyjmeme ho. V horkém tuku necháme zpěnit mouku s kari. Za stálého míchání podlijeme mlékem, připraveným vývarem a dobře povaříme. Přidáme smetanu a vaříme ještě asi 1 min. Kousky ryby vložíme do kari omáčky a 10 min dusíme. Nakonec ještě přidáme udušený pórek, vše osolíme a opepříme. Podáváme nejlépe s ryží. |