| Rybář | Email šablony | Počítej Kalorie | Pletení | Hromadné emaily | Recepty doma | Omalovánky | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře na PC | FormOffice | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Rybí filé po italsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: rybí filé mrazene 800g ( celé filety, ne lisované) | ||||||||
Popis: Na pekáč naklademe tenké plátky másla, navrstvime filé, bohatě plátky česneku, osolíme, opepříme, lehce zakápneme citronem a posypeme několika hrstmi nasekané petrželky a navrch poklademe tenkými plátky másla. Tyto vrstvy opakujeme až do vyčerpání surovin. Pečeme v předehřáté horkovzdušné troubě na cca 180°C. Pravidelně kontrolujeme, aby se nám petrželka nezačala připékat, můžeme podlít malou sklenkou bíleho vína a klidně i trochou vody až je filé upečené. |