| Domácí účto | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Recepty doma | Formuláře na PC | Email šablony | Rybář | EET Účtenky | Hromadné emaily | FormOffice | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Pletení | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí filé na podravce


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:29.9.2015

Ingredience:

rybí filé-mražené
cibul
kmín
podravka
máslo
pažitka
brambor nový nejlepší
stačí ale i čerstvý chléb a 2 dcl rýnského ryzlinku polosuchého z pozdního sběru

Popis:

cibuli na jemné kostičky nakrájím, na másle zpěním,přidám kmín. Vše orestuji cca 5 - 7 min.
Mírně rozmrzlé sleďové filety,nebo filety z Aljašské tresky posypu ( s rozumem je slaná) podravkou . Dám na cibulku,
a pozvolna dusím nezakryté. Mohu přidat 1/4 pálivé papričky. Po odpaření vody které filety pustí podliji cca 2 lžícemi vína.Po odpaření tekutiny přendám na talíř a pak jen přeji Dobrou chuť.


Jít na recept Rybí filé na podravce >>