| Email šablony | EET Účtenky | Počítej Kalorie | FormOffice | Omalovánky | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Domácí účto | Hromadné emaily | Pletení | Zbrojní průkaz | Rybář | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí Eintopf


Doba přípravy:01:15
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:23.4.2015

Ingredience:

600 g rybího masa z kapra, tresky nebo hejka
250 g fazolových lusků
400 g brambor
250 g žampiónů
1 cibule
50 g tuku Linco
4 lžíce bílého jogurtu
citrónová šťáva
saturejka
mletý pepř
sůl

Popis:

1. Brambory nakrájíme na kostičky a promícháme je s cibulí nakrájenou na kolečka,žampióny nakrájenými na plátky a překrájenými fazolovými lusky. Vše osolíme, opepříme a okořeníme saturejkou.
2. Hotovou směsí naplníme tukem vytřenou zapékací misku, povrch poklademe hoblinkami tuku a mírně podlijeme vodou. Přiklopíme a pečeme při teplotě 200°C asi 40 minut téměř doměkka. Mezitím rybí maso nakrájíme na kostky, rozložíme na zeleninu a ještě asi 15 minut pečeme. Pak vyjmeme z trouby,do pokrmu zamícháme jogurt a podáváme.


Jít na recept Rybí Eintopf >>