| EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Pletení | FormOffice | Domácí účto | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | DWN.cz | Rybář | Hromadné emaily | Recepty doma | Omalovánky | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybí boršč


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:21.12.2013

Ingredience:

500 g masa z větší ryby
250 g červené řepy
30 g rajčatového protlaku
20 ml octa, cukr, sůl
50 g mrkve
50 g petržele
100 g cibule
1 paprika
400 g zelí
100 g brambor
3 rajčata
50 g másla
20 g hladké mouky
2 stroučky česneku, mletý pepř, petrželka
voda na zalití ryby
500 ml smetany

Popis:

Z rybího masa si připravíme vývar. Do kastrolu dáme na nudličky nastrouhanou červenou řepu, rajčatový protlak, lžíci cukru, ocet sůl a necháme povařit. Mrkev, petržel, cibuli a papriku nakrájíme na proužky, lehce osmažíme na másle a přidáme do rybího vývaru. Zelí nakrájíme na proužky, brambory na kostky, také přidáme do vývaru a necháme asi 20 minut vařit. Nakonec do vývaru přidáme vařenou červenou řepu, nakrájená rajčata a zahustíme jíškou. Povaříme, dochutíme česnekem, pepřem a necháme 15 minut stát. Boršč na talířích doplníme smetanou a posypeme
petrželkou.


Jít na recept Rybí boršč >>