| Rybář | Domácí účto | EET Účtenky | FormOffice | Recepty doma | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Pletení | Email šablony | Počítej Kalorie | Omalovánky | Hromadné emaily | DWN.cz | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Rybí boršč | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g masa z větší ryby | ||||||||
Popis: Z rybího masa si připravíme vývar. Do kastrolu dáme na nudličky nastrouhanou červenou řepu, rajčatový protlak, lžíci cukru, ocet sůl a necháme povařit. Mrkev, petržel, cibuli a papriku nakrájíme na proužky, lehce osmažíme na másle a přidáme do rybího vývaru. Zelí nakrájíme na proužky, brambory na kostky, také přidáme do vývaru a necháme asi 20 minut vařit. Nakonec do vývaru přidáme vařenou červenou řepu, nakrájená rajčata a zahustíme jíškou. Povaříme, dochutíme česnekem, pepřem a necháme 15 minut stát. Boršč na talířích doplníme smetanou a posypeme |