| Omalovánky | Počítej Kalorie | FormOffice | Domácí účto | Email šablony | Pletení | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | EET Účtenky | Recepty doma | Rybář | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Rybářský boršč | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 velká cibule | ||||||||
Popis: Z másla a mouky přpravíme světlou jíšku.Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno, zeleninu nakrájíme na kostičky.Vše opečeme dozlatova na rozpáleném oleji.Přidáme rajský protlak a krátce orestujeme.Zalijeme rybím vývarem, vložíme plátěný sáček s kořením a zvolna vaříme.V průběhu vaření přidáme na kostičky nakrájené brambory a okapanou sterilovanou červenou řepu.Polévku zahustíme jíškou a pomalu vaříme, dokud všechna zelenina nezměkne. |