| Domácí účto | Rybář | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Omalovánky | Pletení | Recepty doma | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | FormOffice | EET Účtenky | DWN.cz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Rybářský boršč | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 velká cibule | ||||||||
Popis: Z másla a mouky přpravíme světlou jíšku.Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno, zeleninu nakrájíme na kostičky.Vše opečeme dozlatova na rozpáleném oleji.Přidáme rajský protlak a krátce orestujeme.Zalijeme rybím vývarem, vložíme plátěný sáček s kořením a zvolna vaříme.V průběhu vaření přidáme na kostičky nakrájené brambory a okapanou sterilovanou červenou řepu.Polévku zahustíme jíškou a pomalu vaříme, dokud všechna zelenina nezměkne. |