| Omalovánky | EET Účtenky | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Rybář | FormOffice | Počítej Kalorie | Pletení | Snadné hubnutí | Email šablony | Domácí účto |
|
| ||||||||
Rybářský boršč | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 velká cibule | ||||||||
Popis: Z másla a mouky přpravíme světlou jíšku.Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno, zeleninu nakrájíme na kostičky.Vše opečeme dozlatova na rozpáleném oleji.Přidáme rajský protlak a krátce orestujeme.Zalijeme rybím vývarem, vložíme plátěný sáček s kořením a zvolna vaříme.V průběhu vaření přidáme na kostičky nakrájené brambory a okapanou sterilovanou červenou řepu.Polévku zahustíme jíškou a pomalu vaříme, dokud všechna zelenina nezměkne. |