| DWN.cz | Domácí účto | Omalovánky | Recepty doma | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Pletení | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Email šablony | EET Účtenky | Snadné hubnutí | MojeUnikovka.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rybacia nátierka


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:16.8.2009

Ingredience:

väčšiu konzervu sardiniek,alebo makrel
1 menšiu cibuľu
horčicu
2 vajíčka
rastlinné maslo
2 trojuholníčky taveného syra
kyslú smotanu,alebo biely jogurt
soľ
vegetu
mleté čierne korenie

Popis:

Cibuľu nakrájame nadrobno, vložíme do misky, pridáme sardinky a rozmiešame. Vajíčka uvaríme natvrdo a nadrobno posekáme, pridáme k zmesi. Podľa chuti pridáme maslo (1-2 polievkové lyžice), syr, smotanu, asi 2-3 čajové lyžičky horčice, a dochutíme vegetou, soľou a korením. Podávame s čerstvým zemiakovým chlebom a čajom. (Kto má kuchynský robot, alebo mixér môže si nátierku vyšľahať do peny; v takom prípade netreba nič krájať nadrobno.)


Jít na recept Rybacia nátierka >>