| FormOffice | DWN.cz | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Rybář | EET Účtenky | Formuláře na PC | Omalovánky | Domácí účto | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Email šablony | Pletení | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Ryba v ranečku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 filety z Pangasiuse nebo jiné mořské ryby | ||||||||
Popis: Brambory uvaříme ve slupce,oloupeme a nakrájíme na kolečka. Filety opečeme na pánvičce. Předem okořeníme. Zeleninu krátce povaříme a také nakrájíme na kolečka. Připravíme si alobal a vrstvíme ingredience. Na pomazaný alobal dáme nejprve brambory,pak rybu, kterou posypeme grilovacím kořením a kmínem.Na ni poklademe zeleninu porek a znovu vrstvu brambor. Na závěr posypeme tvrdým sýrem. Pečeme v středně vyhřáté troubě asi 10 minut odkryté. |