|
| Recepty doma | Domácí účto | Formuláře na PC | MojeUnikovka.cz | Snadné hubnutí | Pletení | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Email šablony | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | FormOffice |
|
| ||||||||
|
Ryba v alobalu | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: deset porcí ryby (filetů) | ||||||||
|
Popis: Plátky ryby osolíme, okořeníme citrónem a pepřem. Obalíme ve vejci a zprudka opečeme na oleji. Pak je naskládáme na alobal, přiložíme plátky oloupaného citrónu a dílky bylinkového másla. Zastříkneme bílým vínem, alobal uzavřeme, vrazíme na gril, nebo do trouby a zapečeme. Podáváme nerozbalené s vařenými brambory. |