| FormOffice | Počítej Kalorie | Omalovánky | Rybář | Email šablony | DWN.cz | Recepty doma | Pletení | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Domácí účto | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Ryba v alobalu


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:4.8.2009

Ingredience:

deset porcí ryby (filetů)
150g oleje
3-4 vejce (na obalení)
bylinkové máslo
citrón
1 dcl bílého vína
pepř (drcený)
sůl

Popis:

Plátky ryby osolíme, okořeníme citrónem a pepřem. Obalíme ve vejci a zprudka opečeme na oleji. Pak je naskládáme na alobal, přiložíme plátky oloupaného citrónu a dílky bylinkového másla. Zastříkneme bílým vínem, alobal uzavřeme, vrazíme na gril, nebo do trouby a zapečeme. Podáváme nerozbalené s vařenými brambory.


Jít na recept Ryba v alobalu >>