| Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Pletení | DWN.cz | Rybář | Snadné hubnutí | FormOffice | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře na PC | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Ryba smažená v pivním těstíčku


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:7.6.2009

Ingredience:

4 porce ryby
citrónová šťáva
sůl
tuk na smažení
těstíčko:
2 malá vejce
3 lžíce světlého piva
asi 80 g hladké mouky
1 lžíce oleje
sůl

Popis:

Porce ryby pokapeme citrónovou šťávou a necháme 15 min odležet.Pak je osušíme,osolíme,namočíme do středně hustého těstíčka připraveného rozšleháním uvedených potravin,vložíme do mírně rozehřátého tuku a zvolna usmažíme po obou stranách.Podáváme s bramborovou kaší a se zeleninovým salátem.


Jít na recept Ryba smažená v pivním těstíčku >>