| FormOffice | Domácí účto | Rybář | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Pletení | DWN.cz | Email šablony | Snadné hubnutí | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Ruská marinovaná makrela | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 800 g makrely | ||||||||
Popis: Na začátku si uděláme marinádu - kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, celý pepř a hřebíček a směs osmahneme na rozehřátém oleji. Přidáme ocet zředěný vodou, povaříme a prolisujeme sítem. Do vychladlé marinády dáme smetanu a směs promícháme. Osolené půlky makrely obalíme v trojobalu a usmažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Po vychladnutí zalijeme marinádou a necháme nejméně 8 hodin v ledničce odležet. |