| EET Účtenky | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Recepty doma | Domácí účto | Omalovánky | Email šablony | Rybář | FormOffice | Formuláře na PC | Pletení | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rozsypané ptáčky


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:16.10.2014

Ingredience:

hovězí plátky
nebo přední hovězí na kostičky dle počtu osob
kyselé okurky
hořčice
pepř
sůl
olej
mouka na zahuštění kdo chce může přidat smetanu

Popis:

Hovězí maso-zadní, ale dá se dělat i z předního , plnotučná hořčice, kyselé okurky, cibule, sůl a pepř.
Do kastrolu dáme trochu tuku, nejlépe sádla, na to pokrájenou cibuli- raději víc, na to plátky masa,naklepané, osolené a opepřené,a potřené hodně hořčicí, na to na nudličky nakrájené kyselé okurky, potom opět maso a tolik vrstev, kolik vám vyjde. Nahoře bude hořčice a okurky. Necháme v chladu odležet aspoň do druhého dne. Potom dusíme pomalu na sporáku do měkka. Když je maso měkké, vyndat je z omáčky i s okurkami, omáčku zahustit troškou mouky, může se přidat smetana a nejlépe rozmixovat. Pak vrátíte maso a okurky do omáčky, prohřejete a servírujete s knedlíkem


Jít na recept Rozsypané ptáčky >>