| Recepty doma | FormOffice | Pletení | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Formuláře na PC | DWN.cz | Rybář | Snadné hubnutí | Omalovánky | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Roštěnec po orientálsku


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:9.9.2014

Ingredience:

olej
hovězí roštěnec 1,5 kg
3 středně velké cibule
2 středně velké mrkve
1/2 pórku
sůl, pepř
koření na roštěnky
adžika
madrasi
instantní jíška

Popis:

Maso nakrájíme na plátky. Osolíme,opepříme a z obou stran posypeme uvedeným kořením. Na oleji osmahneme do zlatova cibulku a dáme na ni maso. Osmažíme z obou stran a pak na mírném ohni dusíme do měkka. Podléváme vodou. Když je maso měkké, přidáme k němu mrkev nakrájenou na plátky a pórek.Pak ještě chvíli dusíme, aby mrkev mírně změkla. Potom dáme maso do trouby a při teplotě 200°C pečeme asi 15 min.,až maso zhnědne. Maso vyjmeme z pekáčku a šťávu zahustíme inst. jíškou. Podáváme s dušenou rýží.


Jít na recept Roštěnec po orientálsku >>