| Snadné hubnutí | Pletení | FormOffice | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Hromadné emaily | EET Účtenky | Recepty doma | Domácí účto | Rybář | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Email šablony | Formuláře ZDARMA | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Roštěná podle uzenáře


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:26.6.2014

Ingredience:

400g hovězího roštěnce
250g klobásy
2 lžíce sádla
sůl
mletý pepř
malá lžička hořčice
50g slaniny
100g sterilované okurky
1 větší cibule

Popis:

Z roštěnce ukrojíme řez, mírně jej naklepeme, okrajovou blánu nařízneme, osolíme, opepříme a na horkém sádle opečeme po obou stranách. Pak maso vyjmeme a do výpeku vložíme na nudličky nakrájenou slaninu a cibuli a krátce je osmažíme. Potom přidáme hořčici, na kolečka nakrájenou klobásu a okurky a znovu vše krátce osmahneme, vložíme opečené plátky roštěnce, zalijeme 1 dcl vody a podusíme.
Jako přílohu podáváme opékané brambory nebo rýži.


Jít na recept Roštěná podle uzenáře >>