| Email šablony | FormOffice | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Omalovánky | Pletení | Rybář | Formuláře na PC | Recepty doma | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | DWN.cz |
|
| ||||||||
Roštěná podle uzenáře | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400g hovězího roštěnce | ||||||||
Popis: Z roštěnce ukrojíme řez, mírně jej naklepeme, okrajovou blánu nařízneme, osolíme, opepříme a na horkém sádle opečeme po obou stranách. Pak maso vyjmeme a do výpeku vložíme na nudličky nakrájenou slaninu a cibuli a krátce je osmažíme. Potom přidáme hořčici, na kolečka nakrájenou klobásu a okurky a znovu vše krátce osmahneme, vložíme opečené plátky roštěnce, zalijeme 1 dcl vody a podusíme. |