| FormOffice | Hromadné emaily | Omalovánky | Pletení | Rybář | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Snadné hubnutí | DWN.cz | Formuláře na PC | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Email šablony | Domácí účto |
|
| ||||||||
Roštěná na zeleném pepři | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 750 g roštěnce | ||||||||
Popis: Zálivku připravíme smícháním všech ingrediencí a necháme v chladu odležet. Květák nebo brokolici rozebereme na růžičky, karotku nakrájíme na silnější šikmé řezy a uvaříme doměkka v osolené vodě. Odleželý roštěnec mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, pokapeme worcesterem a olejem, dáme do ledničky proležet. Maso opečeme na oleji po obou stranách doměkka a na talíři obložíme zeleninou, zálivku podáváme zvlášť v omáčníku. |