| Pletení | EET Účtenky | DWN.cz | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Recepty doma | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | MojeUnikovka.cz | FormOffice | Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rizoto


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:15.8.2009

Ingredience:

olej
2 sáčky rýže
250 g vepřového masa (může být i více)
koření
ostrý kečup
sklenici leča
malá cibule
sýr tvrdý
okurky

Popis:

1.necháme vařit rýži 2.jemně osmahneme maso na cibulce 3.na mírném ohni necháme trošku podusit až pustí trošku štávy a maso změkne 4.přidáme lečo a 2 lžíce kečupu 5.potom přidáme uvařenou řýži mezi sebou promícháme 6. a mužem podávat s nastrouhaným sýrem a okurkem


Jít na recept Rizoto >>