| EET Účtenky | Rybář | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Domácí účto | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Pletení | Email šablony | Recepty doma | FormOffice | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Rizoto


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:15.8.2009

Ingredience:

olej
2 sáčky rýže
250 g vepřového masa (může být i více)
koření
ostrý kečup
sklenici leča
malá cibule
sýr tvrdý
okurky

Popis:

1.necháme vařit rýži 2.jemně osmahneme maso na cibulce 3.na mírném ohni necháme trošku podusit až pustí trošku štávy a maso změkne 4.přidáme lečo a 2 lžíce kečupu 5.potom přidáme uvařenou řýži mezi sebou promícháme 6. a mužem podávat s nastrouhaným sýrem a okurkem


Jít na recept Rizoto >>