|
| DWN.cz | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Omalovánky | MojeUnikovka.cz | EET Účtenky | FormOffice | Email šablony | Domácí účto | Pletení | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Recepty doma | Formuláře ZDARMA |
|
| ||||||||
|
Řízek Vojáčkovic Ládi | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 4 plátky uzené krkovice nebo kotlety | ||||||||
|
Popis: Plátky masa, jen nepatrně naklepané, vložte do menšího množství vroucí vody a vařte asi 20 minut – aby bylo poloměkké. Plátky nechte vychladnout a poté je potřete po obou stranách slabou vrstvou hořčice – Francouzkou. Podle chuti opepřete, obalte v trojobalu. Smažte pomalu ve vyšší vrstvě tuku, servírujte s bramborovou kaší a zeleninovým salátem. |