| Zbrojní průkaz | Omalovánky | Email šablony | Počítej Kalorie | DWN.cz | Snadné hubnutí | Rybář | EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Pletení | FormOffice | Hromadné emaily | Domácí účto |
|
| ||||||||
Ríšův nakládaný hermelín s beraními rohy | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4-5 zralejších hermelínů (větší) | ||||||||
Popis: Do sklenice naskádáme přepůlené nebo rozčtvrcené Hermelíny. Přelijeme dobře promíchanou směsí oleje s rozdrceným česnekem trochou soli, provensálského koření, pepře a pálivé papriky. Necháme uležet v teple asi 3-5 dní dle zralosti Hermelínů. Hermelín podáváme na talíři přelitý trochou oleje a pokladeného třemi kousky Beraních rohů (dle chuti nepálivé či pálivé) s krajícem čerstvého chleba. |