| Formuláře na PC | DWN.cz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Snadné hubnutí | FormOffice | Počítej Kalorie | Pletení | Hromadné emaily | Domácí účto | Rybář | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Ríšův nakládaný hermelín s beraními rohy


Doba přípravy:00:10
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:7.6.2009

Ingredience:

4-5 zralejších hermelínů (větší)
olivový nebo jiný olej (slunečnicový)
6 větších stroužků česneku
sůl,pepř
provensálské koření
pálivá červená paprika
sklenice (v našem případě od kost. uzenin-utopenci) asi o,7 l
beraní rohy nepálivé nebo pálivé

Popis:

Do sklenice naskádáme přepůlené nebo rozčtvrcené Hermelíny. Přelijeme dobře promíchanou směsí oleje s rozdrceným česnekem trochou soli, provensálského koření, pepře a pálivé papriky. Necháme uležet v teple asi 3-5 dní dle zralosti Hermelínů. Hermelín podáváme na talíři přelitý trochou oleje a pokladeného třemi kousky Beraních rohů (dle chuti nepálivé či pálivé) s krajícem čerstvého chleba.


Jít na recept Ríšův nakládaný hermelín s beraními rohy >>