| Rybář | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře na PC | DWN.cz | Email šablony | Recepty doma | FormOffice | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Pletení |
|
| ||||||||
Restovaná játra po čínsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g vepřových nebo drůbežích jater | ||||||||
Popis: Játra omyjeme a osušíme. Nakrájíme na kousky nebo na nudličky a prudce osmažíme na rozehřátém oleji. Okořeníme mletým pepřem, přidáme na tenká kolečka nakrájené mladé pórky, pálivou papřičku, na tenké nudličky nakrájenou šunku a podušené žampióny. Na poměrně silném ohni osmažíme do měkka. Nakonec přidáme sterilované cibulky, osolíme a promícháme. Podáváme s dušenou rýží. Podle chuti můžeme játra pokapat během přípravy worcesterskou omáčkou a ochutit kari kořením. Posypeme nadrobno nasekanou zelenou petrželovou natí. |