|
| Domácí účto | Pletení | Formuláře na PC | DWN.cz | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Recepty doma | Zbrojní průkaz | FormOffice | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Email šablony | MojeUnikovka.cz | Omalovánky |
|
| ||||||||
|
Řecká jehla | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 400g libového vepřového masa | ||||||||
|
Popis: Maso nakrájíme na kostky, posypeme kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu navlékáme střídavě maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji. Do vypeku vložíme nakrájená rajčata a podusíme je. Jehly přeléváme podušenými rajčaty, zdobíme plátkem citronu a podáváme s rýží nebo brambory. |