| Email šablony | Hromadné emaily | Omalovánky | Počítej Kalorie | Recepty doma | Formuláře na PC | EET Účtenky | FormOffice | Pletení | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Rybář | Domácí účto | DWN.cz |
|
| ||||||||
Řecká jehla | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400g libového vepřového masa | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na kostky, posypeme kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu navlékáme střídavě maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji. Do vypeku vložíme nakrájená rajčata a podusíme je. Jehly přeléváme podušenými rajčaty, zdobíme plátkem citronu a podáváme s rýží nebo brambory. |