| Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Recepty doma | Pletení | FormOffice | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | DWN.cz | Snadné hubnutí | Rybář | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pytlácký točenec


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:21.6.2015

Ingredience:

800 g vepřové kýty
sůl
1 lžička mleté papriky
2 velké cibule
150 g žampionů
100 g anglické slaniny
lžíce oleje
400 ml vývaru
2 lžíce hladké mouky

Popis:

1. Vepřovou kýtu očistěte a nakrájejte na plátky. Po obou stranách je naklepejte, osolte a posypejte paprikou.
2. Jednu cibuli a žampiony očistěte a nakrájejte najemno. Polovinu slaniny pokrájejte na tenké nudličky. Vše promíchejte a směsí potřete plátky masa.
Maso stočte a závitky převažte nití.
3. Do pekáčku nalijte olej a závitky zprudka opečte.
Přidejte zbylou nakrájenou slaninu a cibuli a podle
potřeby podlijte vývarem. Vložte do trouby a při 200
stupních Celsia dopékejte asi 15 minut.
4. Měkké závitky vyndejte a uchovejte v teple. Výpek vyrestujte na tuk a zaprašte moukou. Osmahněte a zalijte zbytkem vývaru. Povařte, šťávu dochuťte solí,
vložte zpět závitky a prohřejte. Vhodnou přílohou je rýže.


Jít na recept Pytlácký točenec >>