| Hromadné emaily | Pletení | Domácí účto | Omalovánky | Recepty doma | Formuláře na PC | DWN.cz | Snadné hubnutí | FormOffice | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Rybář |
|
| ||||||||
Pstruh (siven) na másle v alobalu s brusinkami | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 pstruzi nebo siveni (každý kolem 300 gr.) | ||||||||
Popis: Psruhy - siveny po vyvrhnutí (hlava zůstává na svém místě, pouze odstraníme žábry) vymyjeme, osolíme (zejména uvnitř), ocitronujeme, okmínujeme a necháme 20 minut odležet. Do břišní dutiny vložíme tenký plátek másla a nasekanou petrželku, pstruha - sivena položíme na máslem potřený list alobalu a dobře celý "balíček" uzavřeme. Grilujeme zhruba 10 minut, v polovině této doby "balíček" otočíme. |