|
| Omalovánky | Snadné hubnutí | Pletení | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Recepty doma | DWN.cz | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Formuláře na PC | MojeUnikovka.cz | FormOffice | EET Účtenky | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
|
Pstruh (siven) na másle v alobalu s brusinkami | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 4 pstruzi nebo siveni (každý kolem 300 gr.) | ||||||||
|
Popis: Psruhy - siveny po vyvrhnutí (hlava zůstává na svém místě, pouze odstraníme žábry) vymyjeme, osolíme (zejména uvnitř), ocitronujeme, okmínujeme a necháme 20 minut odležet. Do břišní dutiny vložíme tenký plátek másla a nasekanou petrželku, pstruha - sivena položíme na máslem potřený list alobalu a dobře celý "balíček" uzavřeme. Grilujeme zhruba 10 minut, v polovině této doby "balíček" otočíme. |