| Pletení | Omalovánky | Recepty doma | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | EET Účtenky | DWN.cz | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Email šablony | Zbrojní průkaz | Rybář |
|
| ||||||||
Pstruh (siven) na másle v alobalu s brusinkami | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 pstruzi nebo siveni (každý kolem 300 gr.) | ||||||||
Popis: Psruhy - siveny po vyvrhnutí (hlava zůstává na svém místě, pouze odstraníme žábry) vymyjeme, osolíme (zejména uvnitř), ocitronujeme, okmínujeme a necháme 20 minut odležet. Do břišní dutiny vložíme tenký plátek másla a nasekanou petrželku, pstruha - sivena položíme na máslem potřený list alobalu a dobře celý "balíček" uzavřeme. Grilujeme zhruba 10 minut, v polovině této doby "balíček" otočíme. |