| Formuláře na PC | FormOffice | Pletení | EET Účtenky | DWN.cz | Domácí účto | Rybář | Recepty doma | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Email šablony | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pstruh se šťávou


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:9.6.2009

Ingredience:

4 menší pstruzi (i jiná ryba)
4 lžíce oleje
1 větší cibule
2 stroužky česneku
4 lístečky šalvěje
1/4 l vinného octa
petrželová nať (svazeček)
sůl
máslo

Popis:

Zálivka:
na oleji zpěníme drobně nasekanou cibuli, přidáme česnek, šalvěj a zalijeme vinným octem. Vše dohromady vaříme na mírném ohni asi 1/2 hodiny.
Pstruhy osolíme a opečeme na másle. Opečené polijeme horkou zálivkou a hustě posypeme nakrájenou petrželkou.
Příloha: smažené brambory


Jít na recept Pstruh se šťávou >>