| Email šablony | Domácí účto | Formuláře na PC | DWN.cz | FormOffice | Snadné hubnutí | Recepty doma | Rybář | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Omalovánky | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Pstruh s překvapením


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:10.5.2010

Ingredience:

4 středně velcí pstruzi
sůl
mletý bílý pepř
12 sušených švestek
12 oloupaných mandlí
8 plátků anglické slaniny
olej na potření alobalu

Popis:

Pstruhy po opláchnutí a osušení osolíme uvnitř i na povrchu, opepříme je a naplníme sušenými švestkami, do kterých dáme místo pecek oloupané mandle. Ryby zabalíme do plátků anglické slaniny a položíme na alobal potřený olejem. Na roštu rozehřátého grilu pstruhy nejprve zapečeme, potom je obrátíme a zvolna dopečeme. Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninovým nebo také ovocným salátem.


Jít na recept Pstruh s překvapením >>