| Email šablony | Domácí účto | Formuláře na PC | DWN.cz | FormOffice | Snadné hubnutí | Recepty doma | Rybář | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Omalovánky | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Pletení |
|
| ||||||||
Pstruh s překvapením | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 středně velcí pstruzi | ||||||||
Popis: Pstruhy po opláchnutí a osušení osolíme uvnitř i na povrchu, opepříme je a naplníme sušenými švestkami, do kterých dáme místo pecek oloupané mandle. Ryby zabalíme do plátků anglické slaniny a položíme na alobal potřený olejem. Na roštu rozehřátého grilu pstruhy nejprve zapečeme, potom je obrátíme a zvolna dopečeme. Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninovým nebo také ovocným salátem. |