|
| Formuláře na PC | Pletení | Zbrojní průkaz | FormOffice | DWN.cz | Recepty doma | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Email šablony | Omalovánky | Domácí účto | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | MojeUnikovka.cz | EET Účtenky |
|
| ||||||||
|
Pstruh po mlynářsku | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 4 menší pstruzi | ||||||||
|
Popis: Pstruhy vykucháme s opláchneme,oslíme a lehce obálíme v mouce.Ve větším kastrolu nebo v hlubší pánvi rozehřejeme máslo a pstruhy na něm po obou stránách opečeme dozlatova.Vyjmeme z másla.Přendáme na talíře.do pánve,v níž jsme ryby pekly,hodíme rozsekanou petrželovou nať a zakapeme citronovou štávou.Dobře rozmícháme.Pstruhy podáváme z vařenými brambory.Každou porci polijeme másle z petrželkou,na němž jsme pstruhy připravili. |