| Recepty doma | FormOffice | Formuláře na PC | EET Účtenky | Domácí účto | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Pletení | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | DWN.cz | Email šablony | Počítej Kalorie | Rybář | Omalovánky |
|
| ||||||||
Překvapení pro návštěvu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 brambory (menší) | ||||||||
Popis: Na hrubém struhadle nastrouháme brambory, které stejnoměrně rozvrstvíme na pánev s rozpáleným olejem. Lžicí utvoříme mezi obvodem pánve asi 5cm mezeru. Pečeme do zlatova, obrátíme a pečeme druhou stranu. Do hrnéčku rozešleháme vidličkou 2 vejce, které nalejeme do mezery mezi obvodem pánve a bramorama.Po usmažení vyndáme na plochý talíř a pokapeme hořčicí, kečupem, osolíme, opepříme a na povrch nasypeme na drobno nakrájenou cibuli. Kořeníme podle chuti. Já používám Pimento eventuálně chilli koření. Dobrou chuť ! |