| Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Rybář | DWN.cz | Hromadné emaily | FormOffice | Domácí účto | Pletení | Omalovánky | Snadné hubnutí | Recepty doma | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Překvapení pro návštěvu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 2 brambory (menší) | ||||||||
Popis: Na hrubém struhadle nastrouháme brambory, které stejnoměrně rozvrstvíme na pánev s rozpáleným olejem. Lžicí utvoříme mezi obvodem pánve asi 5cm mezeru. Pečeme do zlatova, obrátíme a pečeme druhou stranu. Do hrnéčku rozešleháme vidličkou 2 vejce, které nalejeme do mezery mezi obvodem pánve a bramorama.Po usmažení vyndáme na plochý talíř a pokapeme hořčicí, kečupem, osolíme, opepříme a na povrch nasypeme na drobno nakrájenou cibuli. Kořeníme podle chuti. Já používám Pimento eventuálně chilli koření. Dobrou chuť ! |